En lite annorlunda

JUL i LANDSKRONA

Julen blir lite annorlunda i år men julstämningen i Landskrona blir densamma! Butiker och restauranger anstränger sig för att hitta lösningar så du kan julhandla lokalt på ett säkert sätt. Julstämningen i stadskärnan kommer att vara minst lika mysig som tidigare, och i år kommer vi även sprida julstämningen digitalt så du kan uppleva den hemma. Håll utkik på facebook.com/landskronasamverkan

 

Öppet alla dagar fram till jul!

Flera butiker och restauranger håller öppet alla dagar fram till jul med start 28 november för att sprida ut julhandeln och undvika trängsel. Det gäller följande butiker/restauranger: 261Design.se, Akademibokhandeln Landskrona, Ateljé Bern, Bengtssons Bästa, Elsas Hörna, Flizans Te & Kaffe, Gina Tricot, Hemmakväll, Hotel Chaplin, Lekextra, Life, Mamma Teresa, MellowMe, Scorett och Smakfullt.

Öppettider:

Lördagar kl. 10-15 (vissa butiker har fortsatt öppet till 16)
Söndagar kl. 11-15 (1:a-4:e advent)
21/12-23/12 extra öppet till kl. 19
24/12 kl. 10-13

Julskyltningsdagen 29 november

Den traditionella julskyltningen och tävling om finaste julskyltningen börjar 29 november. Du kan rösta via QR-koder i skyltfönsterna fram till 13 december där vinnaren koras.
Butikerna och restauranger håller extraöppet kl. 11-15 och en vandrande blåsorkester från Alte Kamereren poppar upp runt om i stadskärnan och sprider julstämning.

Luciadagen 13 december

Lucia firandet blir digitalt och kan följas på Landskrona stads Facebook och Youtube 13 december kl. 07.00

Lördag 19 december

En vandrande 8-manna blåsorkester från Alte Kamereren poppar upp runt om i stadskärnan och sprider julstämning sista lördag innan jul.

Ljuset

Hela december och fram till 10 januari kan du uppleva ljusinstallationer på flera platser i Landskrona till exempel videoinstallationen Folkets Hav på Kasernplan och skulpturen Flickan med slöjan i Teaterparken. Läs mer om Ljuset här.

Julklappstips och digital julstämning

Landskronasamverkans Facebooksida kan du få julklappstips, komma i julstämning och se vilka möjligheter det finns för att handla digitalt.

En present som passar alla

Landskronasamverkans presentkort är den perfekta julklappen. Presentkortet är giltigt i två år och fungerar i alla anslutna butiker och restauranger i Landskrona. Köp presentkortet på Hemmakväll.