lasam_logo_var_cmyk_pos

Våra butiker, restauranger och verksamheter firar att våren är här med goda erbjudanden och anpassade aktiviteter. Få en härlig start på våren i Landskronas mysiga stadskärna.

Lördag 24 april

Kl. 10-16: Stadskärnans butiker har öppet
(gäller butiker som är med i Landskronasamverkan)

Kl. 10.30-15.30: Vandrande musikorkester
i stadskärnan med Alte Kamereren

Kl. 13: Historisk stadsvandring för hela familjen
med start vid Landskrona museum. Föranmälan krävs (max 7 deltagare). Anmälan till olga.bergvall@landskrona.se eller på  0733-47 30 03. Kostnadsfritt.

Kl. 11-1530: Tipspromenad för hela familjen i stadskärnan
Det finns en tipspromenad för barn och en för vuxna. Hämta din tipstalong i det röda tältet på Rådhustorget mittemot Akademibokhandeln eller hos Design 261, Olofsson, Scorett, Mamma Teresa eller Smakfullt.
Lämna in din tipstalong i tälten innan kl. 15.30 och va med och tävla om bland annat presentkort till Landskronas butiker och restauranger.

Kl. 11-15.30: Tips till din hemester
I tältet på Rådhustorget delas magasinet Landskrona & Ven ut med tips på upplevelser på hemmaplan. Kostnadsfritt. Ett magasin per person, gäller så långt lagret räcker.

Kl. 10-14: Visning av padelhallen i Fabriken
Värdar visar runt i den nya hallen och det bjuds på kaffe/dricka, så långt lagret räcker.

 

Den perfekta presenten

Landskronasamverkans presentkort är den perfekta presenten. Presentkortet fungerar i alla anslutna butiker och restauranger i Landskrona och är giltigt i två år. Köp presentkortet på Hemmakväll. Läs mer om presentkortet här.